В Кіровограді презентують книгу "Нація, яка не капітулює"

Травень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

27 травня 2012 о 16.00 в читальній залі обласної унiверсальної наукової бiблiотеки iм. Д.I.Чижевського(3-й поверх) відбудеться презентація історичної книги "Нація, яка не капітулює".

Книгу представлятимуть:

- Ярослав Іляш – упорядник;
- Сергій Кузан – голова Молодіжного Націоналістичного Конгресу;
- Іван Кішка – член Центрального Проводу, організаційний референт Молодіжного Націоналістичного Конгресу;
- Валерій Лебідь – голова Кіровоградської округи Пласту – НСОУ.

Жодна нація світу не має такої тривалої історії боротьби за своє звільнення від різних загарбників, як ірландці. За останню тисячу років у них відбулося до трьох десятків повстань.

Ірландці вижили в геноцидах, зберегли світогляд, автентичність, культуру і мову, побудували країну для своїх нащадків…
Чи може наша нація, всупереч будь яким обставинам і труднощам, стати гідним і шанованим народом – як це зробили ірландці?

Книга висвітлює історію національно-визвольного руху Ірландії з середини XIX століття по сьогодення. Праця містить чимало відомостей про часи народної самоорганізації, боротьбу Ірландської Республіканської Армії, етапи державного будівництва та світоглядові і ментальні особливості ірландців. Збірка статей дає можливість зрозуміти і проаналізувати шлях кельтського народу від вимираючої нації до успішної держави Європи.

28 травня Ярослав Іляш візьме участь в прямому ефірі ранкової розважальної програми «Ранкова кава», а о 10.00 книга "Нація, яка не капітулює" візьме участь в акції буккросингу «Єлисаветградський книговир». В кав’ярні – магазині «Булошная» бажаючі зможуть обміняти будь яку книгу на книгу Ярослава Іляша. Але поспішайте, адже їх буде не багато!

Організатори, Кіровоградська округа Пласту – НСОУ та Молодіжний Націоналістичний Конгрес, запрошують кіровоградців та гостей міста відвідати ці культурні заходи.

Інформаційні партнери: Інтернет- видання «FOTOINFORM», «Весь Кіровоград», онлайн-журнал «Гречка», «Нова газета», «Новини Кіровоградщини», «Кіровоград. Коментарі», «КОДТРК», ТО «Ранкова кава».

Довідки за телефоном: (066) 710 88 22 або пишіть нам nebebe@ukr.net
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool