В Кіровограді презентували мультфільм Місто мрії

Грудень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1407 | Коментарі: 0

Познайомитись із першим мультиплікаційним фільмом про важливість сплати податків кіровоградські школярі змогли в кінотеатрі „Портал”. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Перед початком перегляду про історію створення мультфільму розповів перший заступник голови комісії з проведення реорганізації ДПА у Кіровоградській області, заступник голови ДПА у Кіровоградській області Віктор Озерний. За його словами, автором ідеї цього мультфільму став Голова Державної податкової служби України Олександр Клименко, автором сценарію – білоруська письменниці Людмила Богданова. Участь у створенні анімації взяла велика команда художників з усієї України. Мультфільм озвучений 3 мовами – російською, українською та англійською.

Віктор Іванович зазначив, що основною метою мультфільму „Місто мрії” є виховання високого рівня податкової культури серед підростаючого покоління. Посадовець висловив сподівання, що після перегляду цього мультфільму кожен з школярів зрозуміє, наскільки важливими як для кожного з українців, так і держави в цілому є необхідність сплати податки.
Під час презентації з мультфільмом ознайомились більше 350 кіровоградських школярів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool