В Кіровограді буде працювати «Бюро добрих послуг»

Січень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

Кіровоградська аварійно – диспетчерська служба “15-80” планує розширити спектр своїх послуг для мешканців Кіровограда. Про це повідомив 23 січня під час наради міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради директор підприємства Віктор Козлов.

За його словами, АДС може і повинно залучати для реалізації своєї діяльності не тільки бюджетні кошти, а й отримувати додаткові надходженя від надання власних послуг населенню.

Для цього на підприємстві вже обраховані тарифи на виконання різного роду робіт: електротехнічних, зварювальних, слюсарних за замовленням власників приватного сектору, приватизованих квартир, керівників підприємств, установ та організацій.
Такі послуги можна замовити через диспетчерську службу за телефоном “15 – 80”, а їх вартість буде значно нижчою, ніж на інших приватних підприємствах Кіровограда, запевнив Віктор Козлов.
Ініціатива АДС виглядає цілком логічною в світлі вимог міського голови до всіх комунальних підприємств обласного центру стати фінансово самодостатніми. Тобто не ставити перед собою за мету засвоїти виключно кошти, гарантовано передбачені міським бюджетом, а активно шукати ринок реалізації своїх робіт і послуг.

джерело, фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool