В Кировограде не скучно!

Січень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 2124 | Коментарі: 0

Творча молодь Кіровограду об'єдналася в єдину команду і створила спільноту в соціальній мережі Вконтакті під назвою «В Кировограде не скучно!» ( http://vk.com/krreview), інформує webik.info

Авторів проекту на втілення подібної ідеї наштовхнула реальна відсутність ресурсу, який би міг надати інформацію про більшість заходів, що відбуваються в місті. На їх думку, кіровоградських ресурсів, які мають розділи «Афіша», багато, але це не є їхнім основним напрямком і тому наповнення таких розділів теж відходить на другий план. Автори ж ідеї обрали вузький напрямок і тому планують надавати високий рівень інформаційних послуг.
В спільноті можна дізнатися про всі заходи, які відбуваються чи будуть відбуватися в Кіровограді (вечірки, майстер-класи, вистави, кіно, концерти та багато іншого). Крім того, тут проводяться різноманітні конкурси, розігруються квитки.
Організатори заходів можуть безкоштовно розміщувати анонси в спільноті.
Наразі команда напрацьовує партнерські зв\'язки, тому запрошує всіх бажаючих долучатися до наповнення спільноти реальною інформацією.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool