В Кіровоград приїздить письменник Андрій Курков

Листопад 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1236 | Коментарі: 0

26 листопада в рамках всеукраїнського туру на підтримку свого нового роману «Львівська гастроль Джимі Хендрікса» видавництва «Фоліо», в Кіровоград завітає Андрій Курков.

Андрій Курков – журналіст, письменник-сценарист (за його сценаріями поставлено 18 документальних і художніх фільмів), автор понад двох десятків книг. Його твори перекладені на 34 мови, в тому числі англійська, німецька, французька, голландська, іспанська, японська, турецька. Курков – один з двох письменників пострадянського простору, чиї книжки потрапили в топ-десятку європейських бестселерів. Не дарма його визнано в Європі сучасним російськомовним письменником № 1.
В Кіровограді всесвітньовідомий письменник не лише презентує свою нову книгу, а відпустить її та інші свої бестселери в «Єлисаветградський книговир».
План перебування письменника в нашому місті такий:
12.40 – 14.00 зустріч зі студентами Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка та презентація книг для проекту «Єлисавеградський книговир».
15.00 – 16.00 презентація книги «Львівська гастроль Джимі Хендрікса» в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського.
17.00 – презентація книги «Львівська гастроль Джимі Хендрікса» та автограф-сесія автора в книжковому гіпермаркеті «Буквіца», вул. Пашутінська 63.
Анна Колєва
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool