В гостях в ДАІ (ФОТО)

Серпень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1518 | Коментарі: 0

Кількість ДТП з участю дітей в літній період – значно збільшується. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області .

Саме тому Державтоінспекція під час літніх канікул посилює профілактичну роботу по попередженню дитячого-дорожньо-транспортного травматизму в зв’язку з цим проводяться бесіди в дитячих таборах відпочинку, запрошуються діти і до Державтоінспекції. Минулої п’ятниці в гостях в ДАІ побували учні 1 – 5 класів оздоровчого табору ЗОШ № 31 «Бригантина», «Капітошка» і «Сонечко».
Екскурсія Державтоінспекцією для дітлахів розпочалася із демонстрації зброї та спецзасобів, якими користуються працівники ДАІ у своїй повсякденній роботі. На імпровізованій міні – виставці показували пістолети, автомати, бронежилети, наручники, перехідні радіостанції. На величезну радість малечі, на все це можна було не лише подивитись, а й приміряти на себе та потримати в руках.
Провела екскурсію начальник сектору профілактичної роботи УДАІ УМВС України в області Наталія Радул, яка ознайомила малечу з представленими експонатами більш як 60-річної історії Державтоінспекції краю. Присутні мали нагоду ознайомитися з експозицією, на якій виставлені архівні документи ще з довоєнного часу, історією дорожнього руху в м. Єлисаветграді. Головний експонат, котрий заслуговує уваги, транспортний засіб, яким в недалекому минулому користувались інспектори ДПС. Немалий сплеск емоцій викликав цей транспортний засіб у малечі, на якому можна було навіть посидіти.
Сеанс «шокової терапії» - отримали діти від відвідування штраф майданчика. Вони дізнались немало трагічних історій розбитих транспортних засобів. Особлива увага звертала на транспортні засоби в яких постраждалими були неповнолітні.
На закінчення екскурсії діти подякували за цікаву зустріч, а працівники ДАІ пригостили дітлахів солодощами.

В гостях в ДАІ (ФОТО)

В гостях в ДАІ (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool