В економіку Кіровоградщини іноземними інвесторами вкладено 106,6 мільйонів доларів США

Жовтень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

Нормами Митного кодексу України (стаття 287) передбачено звільнення від сплати ввізного мита товарів, які ввозяться іноземними інвесторами на строк не менше трьох років з метою інвестування на підставі зареєстрованих договорів (контрактів) або як внесок іноземного інвестора до статутного капіталу підприємства з іноземними інвестиціями

  Однак, це не стосується товарів, які ввозяться для реалізації або використання з метою, не пов’язаною з провадженням підприємницької діяльності.
При митному оформленні майна, що ввозиться в Україну як внесок іноземного інвестора до статутного капіталу підприємств з іноземними інвестиціями зі звільненням від сплати ввізного мита, митному органу необхідно надати такі документи:
1) інформаційне повідомлення;
2) документи, які підтверджують вартість іноземних інвестицій;
3) статут підприємства з іноземною інвестицією.
„Митне оформлення товарів, що ввозяться в Україну як внесок іноземного інвестора до статутного фонду підприємства, здійснюється в першочерговому порядку. Такий режим митного сприяння стимулює залучення іноземних інвестицій в економіку країни”, – зазначив начальник Кіровоградської митниці Павло Скальский.
Що стосується Кіровоградської області, то за даними обласного управління статистики протягом І півріччя цього року в економіку Кіровоградщини іноземними інвесторами вкладено 106,6 мільйонів доларів США прямих інвестицій (акціонерний капітал).
Найбільшу частку загального обсягу інвестицій вніс Кіпр – 29%, Велика Британія – 26,9 % та Нідерланди – 16,9 %.

Прес-служба ГУ Міндоходів у
Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool