В день Старого Нового року в УМВС Кіровоградщини лунали щедрівки

Січень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

14 січня, на Василя, у перший день Нового року за старим стилем до Управління МВС України в Кіровоградській області завітали гості – учні школи № 34 м. Кіровограда.

Вихованці навчального закладу прийшли до правоохоронців, аби привітати із новорічними святами та за давнім народним звичаєм щедрувати і засівати.
З появою казкових героїв – Діда Мороза, Снігуроньки, Чорта – та традиційних для цих свят Маланки і Василя, серед робочих буднів у стінах міліцейського відомства одразу ж запанувала святкова й радісна атмосфера.
Дітлахи підготували невеличку концертну програму – показали короткі вистави, співали щедрівок, засівали зерном та бажали господарям (керівництву та особовому складу УМВС) здоров’я, достатку й усіляких гараздів.
Т.в.о. начальника УМВС в області полковник міліції Руслан Бугринець щиро подякував гостям за поздоровлення і побажання та віддячив щедрувальникам і посівальникам гостинцем.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool