Увага! Терміново! Допоможіть врятувати маленького хлопчика! (ФОТО)

Квітень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1320 | Коментарі: 0

Маленький Богданчик, що мешкає в м. Бобринець, з'явився на світ всього три з половиною роки тому та доля одразу приготувала малюкові і його рідним випробування, які, нікого не залишать байдужими! 

Він інвалід дитинства: малюк вже встиг побувати пацієнтом ОХМАТДЕТу зі страшним діагнозом - «фетальний гепатит (ЕВБ) важкого перебігу». А ще за два останні роки він чотири рази (!) Проходив лікування в дитячій обласній лікарні: фетальний гепатит, хронічний вірусний гепатит С, аномалія форми жовчного міхура, дискінезія жовчовивідних шляхів ...
Ці важкі навіть для дорослого діагнози можуть стати вироком для не по-дитячому мужнього Богданчика, що буквально виріс у лікарняних стінах.
Сума в 400 тисяч гривень, що потрібна на лікування малюка, є непідйомною для мами хворої дитини, Анни Миронько.

Але, якщо перейнятися чужою бідою, якщо відкрити не тільки серце, але й гаманець - маленький страждалець не тільки зможе відсвяткувати своє чотириріччя в колі щасливих рідних людей, але й буде жити довго і щасливо. І неодмінно стане гарною і доброю людиною - мама обов'язково розповість йому потім, як важливо не залишатися осторонь від чужої біди, і про те, скільки небайдужих людей врятували його життя ...

Будь ласка, зверніть увагу: в Бобринецькому відділенні ПриватБанку відкрито рахунок 29244825509100 МФО 305299 код 14360570.

Призначення платежу: для поповнення картки Міронько А.П. З мамою Богданчика можна зв'язатися за телефоном: 0986099167 (Анна).
 

P.S Розішли усім, будь ласка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool