Увага! Штормове попередження по Кіровоградській області та м. Кропивницький

Квітень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 2408 | Коментарі: 0

У зв'язку з переміщенням активного циклону, у другій половині 20 квітня та протягом доби 21 квітня по м. Кропивницький та Кіровоградській області очікуються сильні опади, переважно у вигляді мокрого снігу, прогнозується налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву. Пориви вітру - 15-20 м/с. 21-22 квітня утримуються заморозки у повітрі та на поверхні грунту.

 

Шановні громадяни!

Управління ДСНС в області закликає бути уважними та обережними у період ускладнення погодних умов. В першу чергу, при виході на вулицю правильно добирайте одяг, щоб уникнути переохолодження. Зверніть увагу, що під час сильних поривів вітру виникає загроза пошкодження ліній електропередач, падіння дерев та металоконструкцій, тому тримайтесь від них якомога далі. Також при сильному вітрі не наближайтесь до хитких напівзруйнованих будівель, тимчасових парканів та великих скляних вітрин.

Посилення вітру, налипання мокрого снігу, обмеження видимості на автошляхах можуть призвести до ускладнення руху транспорту, тому не ігноруйте попередження синоптиків і не вирушайте в дорогу без особливої потреби. Подбайте про наявність у транспортному засобі набору інструментів, запасного колеса, аптечки, аварійного знаку, тросу, насосу і домкрату. Якщо негода застала вас в дорозі, знизьте швидкість автомобіля, включіть фари (протитуманні або ближнє світло), не допускайте запотівання скла, тримайте безпечну дистанцію з машинами та уникайте різких маневрів на дорозі. Якщо видимість менше 2-х метрів, зупиніть авто на узбіччі, та при зупинці увімкніть аварійну світлову сигналізацію.

Будьте пильними – бережіть себе!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool