Увага! Розшук! У перестрілці зі злочинцями загинуло двоє міліціонерів. Ще четверо поранені (ФОТО)

Вересень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1399 | Коментарі: 0

Надзвичайна подія сталася в ніч з 29 на 30 вересня в Одеській області. Особа одного з учасників перестрілки з міліціонерами достовірно відома. Це Дикаєв Аслан Імранович, 1982 року народження, який розшукується за вбивство. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Працівники карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що Дикаєв, який є громадянином Російської Федерації, нелегально проживає в Одесі, і скоює вбивства на замовлення. Це міліціонери з'ясували, займаючись розкриттям подвійного вбивства, яке було скоєно 29 червня цього року в селі Баранинці, Закарпатської області. Там було застрелено двох чоловіків.
Оперативники встановили автомобіль, на якому пересувався Дикаєв. Його чорний ВАЗ 2110 був помічений недалеко від Одеси. На посту ДАІ біля села Кошари машину зупинив інспектор ДПС. За кермом знаходився Дикаєв. Він передав документи і вийшов з автомобіля, щоб відкрити багажник. У цей момент співробітники спецпідрозділу «Беркут» почали операцію по затриманню. Дикаєв кинув в їхній бік дві гранати, і почав стріляти з пістолета ТТ, а пасажир, який перебував на передньому сидінні, відкрив вогонь з автомата Калашникова. Один із бійців «Беркута» пострілом поранив автоматника. Але третій зі злочинців встиг затягти пораненого назад у машину і вона зникли з місця події.
Внаслідок перестрілки четверо міліціонерів поранено. Двоє загинули. Це двадцятиоднорічний Віктор Коженко, працівник «Беркута» і сорокарічний працівник ДАІ Олександр Розмаріца.
Всі працівники міліції орієнтовані на розшук автомобіля ВАЗ 2110, чорного кольору, держномер ВЕ 6181 АР, в якому під час події було як мінімум троє чоловіків. Один із розшукуваних - Дикаєв Аслан Імранович 29.08.1982 р.н., уродженець м. Волгоград Російської Федерації. Паспорт громадянина РФ 9600 №322042, закордонний паспорт РФ №627423531.
Крім того може використовувати документи на ім'я громадянина Молдови Tabac Nicolai 04.02.1981 р.н.
Прикмети: зріст 160-165 см, худорлявої статури, обличчя худе, смагляве, волосся темне, коротке, високе чоло, густі брови, тонкі губи.
Злочинці особливо небезпечні і озброєні.
Прохання до всіх, хто володіє будь якою інформацією про розшукуваних, терміново повідомити до міліції по телефону «102».
Чергова частина Департаменту карного розшуку МВС України – (044) 256-10-63.
Управління карного розшуку УМВС України в Одеській - (048) 725-32-16.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool