Увага розшук небезпечної жінки (ФОТО)

Квітень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 3416 | Коментарі: 1

До уваги громадян!

10 лютого 2011 року в приміщенні одного із розважальних закладів обласного центру невідома жінка спричинила місцевому жителю, 1962 року народження, ножове поранення, та зникла з місця події. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили в ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Прикмети підозрюваної: на вигляд 40-50 років, зріст 165-170 см, міцної статури, обличчя кругле, ніс прямий, брови густі чорні, очі темні, волосся фарбоване коричневого кольору.

Була одягнена: куртку чорного кольору із тканини з хутряним коміром та манжетами, шапку хутряну чорного кольору типу «кубанка», чорні брюки та взуття чорного кольору.  На правій руці жінки була каблучка із світлого металу.

Працівники міліції звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про особу підозрюваної та її місцезнаходження, повідомити за номером:

(0522) 22-68-31, або до найближчого відділення міліції за телефоном «102».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool