Увага! Новорічні дива не закінчуються!!!

Січень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1613 | Коментарі: 0

Думаєте Новий рік та Різдво залишилися позаду? А в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М.Бойченка свята продовжуються!!! В рамках акції «Святкуємо разом з бібліотекою» - «Новорічні дива не закінчуються!!!»

Як відомо, новорічна ніч вважалася у наших пращурів чарівною, з нею було пов’язано чимало повір’їв. Давні слов’яни вірили, що в ніч із 13 на 14 січня (саме тоді, за старим стилем, святкували Новий рік) «відкривається небо» і в бога можна попросити що завгодно, та що «вода у криницях, перетворюється на вино». В нашій бібліотеці від Василя до Водохрещі також відбуваються всілякі дива.

16 січня «Від Василя та Маланки – новорічні забавлянки»
Для відвідувачів бібліотеки відкриє виставку «Яскраві дива власноруч» відділ СТТМ. Виставка присвячена мистецтву «hand-maid», тобто мистецтву створення речей власноруч. Тут будуть представлені посібники з різних видів декоративно-ужиткового мистецтва та творчі роботи (листівки, ляльки-мотанки, поробки) створені працівниками відділу.

17 січня – ««Від зірниці до зірниці хай лунають вечорниці»
Відвідайте старовинні «Вечорниці» на сучасний лад. О 14.00 годині розпочнуться сучасні українські вечорниці. В рамках заходу Ви не лише дізнаєтесь про історію та традиції проведення вечорниць але й станете безпосередніми учасниками таких старовинних розваг, як кусання калити.

18 січня «Наближається Водохресний Святвечір»
Дізнайся більше про історію, традиції та звичаї цього свята з інформаційної дошки «Хрещенський Святвечір та Водохреща».
О 14.30 год. відвідай презентацію літератури, зібраної швейцарськими волонтерами від місії «Світло на Сході»
З 16.00 до 17.00 год. запишись до бібліотеки та отримай гарантований подарунок в рамках флеш-години «Час для Вас».

19 січня «На Водохрещу до нас завітай – подарунки тримай!»
Не пропустіть!!! Флеш-година «Час для Вас». Усі, хто запишуться до бібліотеки з 16.00 до 17.00 години 19 січня –гарантовано отримають цікаві призи.

Інформаційний партнер: Інтернет-видання «FotoInform».

Додаткову інформацію Ви можете отримати в обласній бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка за адресою: м. Кіровоград, вул. Декабристів 6/15,тел. (0522) 22-66-01
095 474 75 88 Полякова Олена Олександрівна
095 471 27 67 Рєзнік Тетяна Станіславівна
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool