Увага конкурс! Весняний пленер в Дендропарку!

Квітень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1316 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний художній музей та корпорація «XXI століття» оголошують конкурс на участь в акції - Весняний пленер в Дендропарку.

Дана акція започаткована у 2009 році та набула популярності у мистецькому середовищі Кіровоградщини.

Організатори: корпорація «XXI століття», медіа-група «Весь Кіровоград», обласний художній музей.
Учасниками акції є професійні художники, студенти та учні художніх шкіл.

Тим, кому пощастить стати учасниками пленеру організатори нададуть матеріали для роботи (полотно та набір олійних фарб). Завдання досвідчених та юних митців – відтворити на полотні образ Дендропарку та його візитну картку – квітучі тюльпани.
За підсумками пленеру в обласному художньому музеї проводиться виставка художніх творів. Переможці акції в категоріях «студенти» та «учні», яких визначає журі, отримають цінні призи, які допоможуть юним художникам розвивати свою творчість.

Відбір учасників буде проводитись за попередніми заявками.
Заявка учасника повинна містити наступну інформацію: П.І.Б. учасника, дату народження, відомості про освіту, відомості про участь у виставках, конкурсах, пленерах та інших мистецьких акціях. До заявки необхідно додати фотографії декількох творчих робіт.

Термін прийому заявок: до 25 квітня 2012 року.
Заявки можна надсилати на e-mail: koxm@ukr.net
Телефон для довідок: (0522) 24-56-81, 22-36-98
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool