Увага! Конкурс «Кращий студент України» у Кіровограді переноситься

Лютий 25, 2016 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

Термін проведення регіонального етапу конкурсу “Кращий студент України” у Кіровограді переноситься на березень. Про це повідомили у Молодіжній раді при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

Зміна дати початку заходу пов’язана з тим, що більшість студентів вийшли на навчання цього тижня, або ж лише мають вийти на наступному, пояснили організатори конкурсу. Тож поки що не вдалося отримати заявки на участь від усіх навчальних закладів, хоча активістами Молодіжної ради було докладено чимало зусиль, щоб поширити інформацію щодо умов участі у конкурсі.

Зважаючи на такі обставини, Молодіжна рада вимушена повідомити про перенесення регіонального етапу конкурсу «Кращий студент України» на початок березня. Дата проведення конкурсу буде оголошена найближчим часом.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool