Увага громадянам! Декларування доходів-обов’язок!

Березень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1359 | Коментарі: 0

Державна податкова служба у Кіровоградській області нагадує, що з 1 січня 2012 року почалася кампанія декларування доходів, отриманих протягом минулого, 2011 року.

Декларації про майновий стан і доходи приймаються до 1 травня 2012 року.

Державна податкова служба у Кіровоградській області закликає платників сумлінно виконати свій громадянський обов'язок і подати декларації в зазначений термін.

Звертаємо Вашу увагу, що Міністерством фінансів затверджена нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи та додатки до неї.

Подавати декларацію про майновий стан і доходи потрібнодо податкової інспекції за місцем своєї реєстраціїу випадках, якщо громадянин отримав у минулому році окремі види оподатковуваних доходів:

*    спадщину;

*      подарунки;

*    дохід, отриманий на земельних паях (одноосібники);

*     здавання майна в оренду;

*     здійснення операцій з інвестиційними активами;

*    послуги з репетиторства;

*     у разі отримання доходів, від двох або більше податкових агентів, якщо загальна сума такого доходу за будь - який календарний місяць перевищував 9410 грн;

*    у разі отримання іноземних доходів.

Громадянин може з'ясувати усі незрозумілі питання щодо порядку заповнення та подання декларації, звернувшись до податкової інспекції за місцем проживання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool