Успішне завершення будівельних робіт -спільна відповідальність облдержадміністрації та керівників територій, - Сергій Кузьменко

Жовтень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 785 | Коментарі: 0

Жовтень нам нагадує про те, що будівельний сезон наближається до завершення. Нині в області реалізовується низка складних проектів, які фінансуються з різних джерел, зокрема, за кошти Державного фонду регіонального розвитку, - нагадав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко головам райдержадміністрацій, міськвиконкомів та об’єднаних територіальних громад на розширеному засіданні колегії ОДА. 

– Наголошую, що успішне завершення робіт на цих об’єктах – це наша спільна відповідальність. Співпрацюйте з управлінням капітального будівництва облдержадміністрації та уважно слідкуйте за графіками виконання робіт на об’єктах у ваших містах і районах. Сьогодні це питання номер один.

Стосовно завершення робіт на об'єктах, які фінансуються за рахунок субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток територій, Сергій Кузьменко порадив головам РДА та міськвиконкомів співпрацювати з народними депутатами від їхніх округів з метою отримання додаткового фінансування.

Принагідно голова облдержадміністрації зазначив, що Кіровоградщина отримала додаткове фінансування на будівництво ще 11 міні-футбольних полів зі штучним покриттям, які до кінця року треба ввести в експлуатацію. Сергій Кузьменко підкреслив, що вже проведено велику підготовчу роботу до будівництва і від керівників територій він вимагатиме співпраці та координації робіт.

Голова облдержадміністрації також зауважив, що за місяць в області мають завершити будівництво перших лікарських амбулаторії. "Кіровоградщина успішно реалізовує ініціативу Президента із будівництва сільських амбулаторій. У нас 18 проектів сьогодні "на марші" – є такі, що на завершальній фазі будівництва, - наголосив керівник ОДА. – Прошу керівників територій і надалі контролювати хід будівельних робіт та графіки їх виконання".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool