Усі футболісти кропивницької «Зірки» мають статус вільних агентів, - Максим Березкін

Лютий 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1325 | Коментарі: 0

Президент кропивницького ФК "Зірка" Максим Березкін на своїй сторінці у фейсбуці прокоментував закриття  футбольного клубу

"Для мене футбол – це не просто захоплення, це велика частина мого життя. Я неодноразово казав, що команда «Зірка» для мене як сім’я, адже це команда мого рідного міста за яку я вболівав з дитинства. Ми разом пережили багато злетів і падінь. Але, на жаль,футбол у нашій країні вже давно перетворився з улюбленої гри мільйонів на брудну гру політиків. Неодноразово ми спостерігали ситуації, коли через тиск на власників у нашій країні гинули футбольні клуби з багаторічною історією. На превеликий жаль, цього разу жертвою стала «Зірка». Ні для кого не секрет, що вже кілька років на мене та мою родину чиниться значний тиск з боку НАБУ та правоохоронців. Чисельні суди, затягування процесів та арешти рахунків призвели до одного з найважчих рішень у моєму житті.
Наразі усі футболісти «Зірки» мають статус вільних агентів.
Щодо юнацьких команд ФК «Зірка»,то вони і надалі продовжують грати у Вищій лізі чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України", - повідомив Максим Березкін.

футболісти кропивницької «Зірки», вільних агентів, Максим Березкін


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool