Урочистості у Кіровоградському професійному ліцею

Червень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

На сьогодні одна з найважливіших та найбільш актуальних ініціатив Президента України – забезпечення молоді, що отримала робітничі професії, першим робочим місцем. Виконання цієї ініціативи на Кіровоградщині взято під контроль обласної влади.

На цьому наголосила заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух, відкриваючи урочисті збори з нагоди закінчення ліцею та вручення дипломів випускникам.
- Ось і настав для вас радісний, хвилюючий момент. Ви отримуєте дипломи кваліфікованих робітників, а разом з цим і путівки на працевлаштування. І ми спокійні за ваше майбутнє, адже завдяки активному впровадженню державної політики зайнятості, більшість із вас вже отримали своє перше робоче місце, - підкреслила Галина Пастух та передала щирі слова привітання від голови облдержадміністрації Андрія Ніколаєнка випускникам ліцею:
- Професії, які ви отримали, потрібні народному господарству, затребувані в усіх куточках нашої держави. Я сподіваюся, що ви будете успішними як на виробництві, так в сімейному, особистому житті. Обласна влада підтримує освічену, талановиту молодь. Не зупиняйтесь на досягнутому — продовжуйте навчання, вдосконалюйте свою професійну майстерність. Ну а ще - пишайтеся своїм вибором, крокуйте завжди сміливо по своєму життєвому шляху, а удача - завжди буде поруч, - йшлося у вітальному слові голови ОДА.
Заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух разом із керівництвом професійного ліцею вручили випускникам атестати про повну загальну середню освіту, дипломи кваліфікованих робітників та направлення на перше робоче місце.
Урочистості відбулися за участі директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Ельзи Лещенко, директора обласної гімназії-інтернату-школи мистецтв, професора Анатолія Короткова та голови обласної організації профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Григорія Святуна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool