Упродовж 2017 року в регіонах має з'явитися мережа нових сучасних амбулаторій

Серпень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1174 | Коментарі: 0

Про це під час селекторної наради за участі керівників областей повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.

За його словами, нинішнього року на будівництво нових сучасних амбулаторій в держбюджеті закладено 4 млрд. грн. - Вже зараз слід проаналізувати стан діючих медзакладів первинки і розробити регіональну карту амбулаторій, - зазначив урядовець. - Нам необхідно до 2018 року побудувати нові амбулаторії.

Крім цього перед керівниками областей поставлено завдання щодо створення мережі ЦНАПів та Центрів безпеки, а також поставлена вимога активізувати роботу у напрямку реалізації програми "Новий освітній простір".

Поточну ситуацію на Кіровоградщині за даними напрямками охарактеризував перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.
 

В контексті реалізації програми освітнього простору, ми сконцентрувались на структурних змінах в сільських закладах освіти. Нині в області створено 67 опорних шкіл із 170 філіями,- повідомив він.
За словами посадовця, в районах і містах обласного підпорядкування працюють 25 ЦНАПів. Зокрема, в Кропивницькому розпочато реалізацію проекту "Прозорий офіс".
Стосовно розбудови медичних амбулаторій, Сергій Коваленко зазначив, що основний акцент робитиметься на об’єднані територіальні громади.
 Ми вирішили сконцентруватись на об’єднаних територіальних громадах, щоб там здійснювати будівництво адміністративних центрів, медичних амбулаторій, центрів безпеки – це визначальні показники якості нової громади, - зауважив посадовець.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool