Управління освіти успішно вирішило питання витіснення готівки із навчальних закладів Кіровограду

Січень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 2331 | Коментарі: 0

Ні негода, ні продовжені шкільні канікули не завадили зустрічі освітян міста та керівників виконавчих органів міської влади. 18 січня на базі навчально-виховного об’єднання „Багатопрофільний ліцей - фізико-математична школа - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18” відбулась виїзна апаратна нарада міського голови, де про здобутки і перспективи галузі освіти розповіла начальник управління освіти Лариса Костенко.

“Ми неспроста проводимо нараду такого рівня саме на базі цього навчального закладу, - розповідає Лариса Костенко, начальник управління освіти міської ради. - Вже iз сьогоднішнього дня тут запрацювали термінали для табелювання та оплати шкільних обідів.

Питання витіснення готівки із навчальних закладів міста допоміг нам вирішити ПриватБанк. Ми звертались до всіх банківських установ міста, але найвигідніші та найтехнологічніші умови нам запропонував саме ПриватБанк”.

Лариса Давидівна особисто продемонструвала учасникам апаратної наради принцип роботи POS-терміналів. Посадовець наголосила, що перші декілька тижнів учням допомагатимуть помічники, які прослідкують та підкажуть, у разі потреби, як правильно оплатити обід чи затабелюватись при вході чи виході зі школи.

“Крім усього, - продовжила Лариса Костенко, - ми отримуємо потужний інструмент ведення електронного табелювання, безкоштовного смс-інформування батьків про перебування дитини у школі та використання коштів. Адже про витрату кожної копійки, про прибуття до школи чи вихід зі школи батьки отримають SMS-повідомлення”.

Керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку Вікторія Заболотна вручила директору ЗОШ№18 Валентині Пріліпко сертифікат на придбання спортивного обладнання.

“Ми співпрацюємо з ПриватБанком уже не один рік, - розповідає Вікторія Пріліпко, директор навчально-виховного об’єднання „Багатопрофільний ліцей - фізико-математична школа - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18”. - Ні, ПриватБанк - не спонсор, ми - партнери. До речі, ми стали переможцями не одного конкурсу, який проводив ПриватБанк. Так, у минулому році ми виграли інтерактивний клас. А сьогоднішній сертифікат - це свідчення нашої перемоги у конкурсі на краще привітання Банку з 20-річним ювілеєм”.

ПриватБанк створив унікальну та надзвичайно зручну програму, яка допоможе батькам контролювати не лише витрати своїх дітей, але й відвідування школи.

Більше 30 шкіл Кіровоградщини вже долучились до нової системи обліку відвідувань та сплати шкільних обідів за допомогою пластикових карток ЮНІОРА ПриватБанку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool