Управління ДСНС України у Кіровоградській області закликає мешканців області

Січень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

17 січня п.р. враховуючи ситуацію, що склалась на території Кіровоградської області у зв’язку з складненням погодних умов (сильні снігопади), було скликано засідання позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Згідно з рішенням комісії з 12.00 години 17 січня 2016 року до покращення погодних умов рух транспортних засобів (великогабаритного та автобусного) на території області заборонено.

Шановні водії, автоперевізники, пішоходи! Управління ДСНС України у Кіровоградській області закликає Вас утриматися від поїздок за межі населених пунктів. Рухаючись автотранспортом у межах міста, паркуйтеся лише у дозволених місцях, щоб не заважати рухові автомобілів екстрених служб. По можливості, уникайте піших прогулянок на далекі дистанції, особливо у вечірній та нічний час. Виходячи на вулицю, тепло одягайтесь, щоб уникнути переохолодження, та добирайте зручне взуття, оскільки існує ризик посковзнутись та отримати травму. Зверніть увагу, що під час сильних поривів вітру часто виникає загроза пошкодження ліній електропередач, падіння дерев та металоконструкцій. Будьте уважними та обережними!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool