УМВС Кіровоградщини вшанували ветеранів та пенсіонерів ОВС

Листопад 12, 2012 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

10 листопада в Україні відзначається День вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ. Напередодні цієї дати в УМВС України в Кіровоградській області відбулися урочисті заходи.

На урочистості завітав начальник Управління полковник міліції Костянтин Пожидаєв, члени колегії УМВС, працівники міліції та, звичайно ж, головні винуватці свята – правоохоронці, які віддали службі в ОВС десятки років життя.
Розпочалися урочисті збори привітанням від Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, яке надійшло у вітальній телеграмі на адресу учасників заходу.
У свою чергу, Костянтин Миколайович звернувся до присутніх зі словами вдячності за честь і мужність, за гідно пройдені випробування та доблесну службу, а також з побажаннями міцного здоров’я і довгих років життя.
З нагоди свята ветеранам та пенсіонерам начальник Управління вручив відомчі відзнаки, нагороди та грамоти.
Привітав присутніх у залі і голова обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції УМВС в області Валерій Шевчук. Він також вручив кільком правоохоронцям, що вже перебувають на заслуженому відпочинку, грамоти Профспілки атестованих працівників ОВС України.
Згадали працівники міліції і своїх колег, які загинули, виконуючи службовий обов’язок, та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.
Після завершення урочистої частини продовженням свята став концерт, на якому присутніх вітали: ветеран ОВС Петро Музиченко, молоді вокалісти – лауреати та переможці пісенних конкурсів, учасники музичних та хореографічних ансамблів.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool