Ульяновський район досі не бачив газу, а з заявою Розенка, певно, вже і не побачить,- Зінаїда Мельник

Травень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1398 | Коментарі: 0

Депутат Ульяновської райради від «Опозиційного блоку» Зінаїда Мельник заявляє, що, судячи з останнього заклику віце-прем’єра Павла Розенка до жителів сільської місцевості відмовитися від споживання газу, район вочевидь уже й не дочекається газифікації, повідомляє КП.

– Заява Розенка викликала шок у наших людей. Що ж це за посадовець 21 століття, який хоче повернути нас до печерного віку?! Нехай вони самі відмовляться від побутових благ, пересядуть на вози і палять в печі стеблами соняшника чи кукурудзи, – коментує заяву віце-прем’єра Мельник.

Депутат зауважує, що жителі Ульяновського району довго чекають на газифікацію.

– Наш район один із тих на Кіровоградщині, який і досі не газифікований. Але, мабуть, та проектна документація, яка вже готова на підвід газової труби до розподільчої станції, не пригодиться. Люди вірили в те, що хоча б онуки житимуть у комфорті і користуватимуться газом, так тепер навіть не знають, що думати, – каже Мельник. – От їх би усіх зібрати і завести на проживання в глухе село хоча б на один місяць, де доріг практично немає, де світло подається з перебоями, де відсутній інтернет, немає помічників, пенсія мінімальна, лікарня за 30-50 кілометрів, страшне безробіття... Не можуть чи не хочуть допомагати покращувати життя на селі, то хоча б нехай не заважають!

Депутат райради пояснює, нині жителі району використовують або скраплений газ або вугілля.

– Однак ціни зростають, а пенсії і зарплати – ні. Над людьми просто знущаються! – підсумувала Мельник і нагадала, що «Опозиційний блок» у Верховній раді підготував пакет змін до бюджету, які передбачають збільшення мінімальних заробітних плат і пенсій, збільшення фінансування регіонів, охорони здоров'я та освіти.

Нагадаємо, голова парламентської фракції «Опозиційного блоку» Юрій Бойко, заявив, що порадами відмовитися від газу уряд намагається повернути українців до кам’яного віку.

Як уже повідомлялося, раніше віце-прем'єр-міністр Павло Розенко закликав жителів сільської місцевості розглянути можливість відмови від споживання природного газу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool