Укрзалізниця призначила ще один безпересадковий вагон купейного типу сполученням Київ - Кіровоград - Київ

Квітень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1181 | Коментарі: 0

Враховуючи численні побажання пасажирів, Державна адміністрація залізничного транспорту України з 18 квітня 2013 року призначає безпересадковий вагон купейного типу, що курсуватиме між Києвом та Кіровоградом у складі поїзда №76 Київ – Кривий Ріг.

Згідно з розкладом руху безпересадковий вагон відправлятиметься із Кіровограду щоденно о 23.36 і прибуватиме до Києва у складі поїзда №76 Кривий Ріг – Київ.

З Києва безпересадковий вагон відправлятиметься щодня у складі поїзда №76 Київ – Кривий Ріг та прибуватиме до Кіровограду о 05.52.

Попередній продаж квитків на вищезазначений безпересадковий вагон буде відкрито вже найближчим часом.

Нагадаємо, що з 25 лютого 2013 року між Києвом та Кіровоградом курсує плацкартний безпересадковий вагон у складі поїзда №76 сполученням Київ – Кривий Ріг.

Таким чином з введенням купейного безпересадкового вагону пасажири, які подорожують між Києвом та Кіровоградом, будуть мати не лише пряме сполучення, але і можливість вибрати найбільш зручний тип вагону та прийнятну вартість проїзду.

Державна адміністрація залізничного транспорту зацікавлена у створенні комфортних умов перевезень для пасажирів. Для забезпечення належної якості перевезень Укрзалізниця очікує на виконання Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" щодо отримання коштів з Державного бюджету України на оновлення пасажирського рухомого складу.


Прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool