Укрекоресурси передасть Кіровограду лінію для сортування сміття

Липень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 2135 | Коментарі: 1

Цього року з метою поліпшення екологічної ситуації та впровадження роздільного збору відходів державне підприємство «Укрекоресурси передасть Кіровограду лінію для сортування побутових відходів. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомилили у прес-службі  «Укрекоресурси»

Це питання було обговорено на зустрічі директора підприємства «Укрекоресурси» Євгена Романенко з керівництвом Кіровоградської обласної державної адміністрації.

«Для того, щоб сміття приносило прибуток його потрібно відсортувати та відправляти на переробку. Сортувальна лінія, яку ми хочемо передати Кіровограду, відповідає сучасному рівню сортувальної техніки, - зазначив Євген Романенко. – Встановлення цієї лінії у місті дасть можливість зменшити кількість відходів, які потраплятимуть на полігон, та сприятиме більш якісному поводженню з відходами та покращенню екологічної ситуації», - переконаний директор державного підприємства «Укрекоресурси» .

Також на зустрічі обговорили питання передачі Кіровограду контейнерів для роздільного збирання сміття.

Нагадаємо, що Підприємство вже передало місту Донецьк майже дві тисячі сучасних контейнерів для роздільного збору сміття.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool