Українські студенти вибороли чергові нагороди на ХХVІ Всесвітній літній Універсіаді!

Серпень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 2202 | Коментарі: 0

22 серпня у м. Шенжень (Китайська Народна Республіка) на ХХVІ Всесвітній літній Універсіаді українські студенти вибороли п’ять нагород.

Вдалим видався турнір для наших волейболістів. Українські студенти Олексій Клямар, Андрій Шевченко, Дмитро Шаврак, Руслан Шевцов, Віктор Щекалюк, Андрій Савін, Олександр Жуматій, Андрій Тупчій, Володимир Ковальчук, Руслан Юшкевич, Дмитро Бабков, Пилип Гармаш без жодної поразки дійшли до фіналу і, після напруженої боротьби, поступились росіянам, отримавши срібні медалі.
Стрибуни у воду Олена Федорова – студентка Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського та Анна Письменська – студентка Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, у синхронних стрибках з трьохметрового трампліну завоювали срібні медалі. Чоловіча команда зі стрибків у воду у складі Іллі Кваші та Костянтина Міляєва – студентів Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського, Олексія Пригорова – студента Харківської державної академії фізичної культури, Дмитра Меженського та Олександра Бондара – студентів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, за підсумками виступів на Універсіаді отримала срібні нагороди.
Представниця художньої гімнастики Аліна Максименко – студентка Національного університету фізичного виховання і спорту, у вправах з обручем здобула срібну медаль, а у вправах з булавами бронзову.
Станом на 22 серпня українськими студентами-спортсменами завойовано 44 медалі, з них: 11 золотих, 19 срібних, 14 бронзових.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool