Угнав авто на кілька кілометрів

Квітень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1064 | Коментарі: 0

 Працівники Маловисківського райвідділу УМВС в Кіровоградській області затримали 22-річного підозрюваного у незаконному заволодінні автотранспортом, на якому молодик потрапив у ДТП. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 Житель одного із сіл району уже був раніше судимий за угон авто, втім так і не навчився на гіркому досвіді. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, молодик запримітив припаркований «Москвич-412» і не втримався від спокуси прокататись.

 Щоправда доїхати у сусіднє село молодому чоловіку так і не судилось. Від’їхавши кілька кілометрів від населеного пункту, у якому проживає, зловмисник потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Не впоравшись з керуванням, чоловік врізався у стовп і злетів у кювет. Москвич було пошкоджено, зазнав незначних травм і горе-водій. Після невдалої поїздки він залишив авто на місці пригоди, а сам подався додому.
 Працівники міліції затримали підозрюваного «по гарячих слідах», автомобіль розшукали і повернули власнику співробітники ДАІ.
 За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно). Молодику загрожує сплата штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Наразі підозрюваний знаходиться на підписці про невиїзд.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool