УДАР засудив рішення Батьківщини і Свободи про розблокування роботи місцевих рад

Лютий 04, 2014 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

УДАР засуджує спільне рішення партії Батьківщина та ВО Свобода щодо неблокування прийняття місцевих бюджетів, незважаючи на створення у регіонах Народних рад, альтернативних до сформованих раніше органів місцевого самоврядування.

Про це заявив лідер Удару Валерій Карпунцов, повідомляє прес-служба партії.
Зокрема, Курпунцов повідомив, що лідерами Батьківщини та Свободи планується надати вказівку керівникам регіональних партійних осередків не блокувати прийняття місцевих бюджетів з аргументацією, що блокування фінансування вчителів, лікарів та інших бюджетників зашкодить іміджу опозиційних сил.
Сам Карпунцов вважає таку аргументацію неприйнятною.
«Своєчасна виплата заробітної плати вчителям та лікарям – це дуже важливо, але не менш важливо зараз не допустити делегітимізації Народних рад, які були сформовані і діють по всій Україні як альтернатива місцевим радам», — заявив Карпунцов.
Політик зазначив, що бюджетники можуть поки що використати свої заощадження та зачекати 2-3 місяці, поки не завершиться процес повного перезавантаження влади.
«Дуже важливо сьогодні зрозуміти, що хоча б одне результативне голосування за бюджет у місцевій раді в тих регіонах, де діють Народні ради, означатиме повну втрату легітимності нашими Народними радами. Їх існування втратить будь-який сенс», — підкреслив політик.
Карпунцов закликав колег по опозиції вести серед населення роз’яснювальну роботу замість того, щоб іти шляхом колабораціоністських дій синхронно із чинною владою.
«Треба йти до людей і пояснювати їм, що краще зараз 2-3 місяці почекати зарплати, ніж продовжувати жити під диктатурою діючого злочинного режиму. Треба стояти до останнього», — сказав лідер Удару.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool