Учні відвідали музей УСБУ в Кіровоградській області

Лютий 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у музеї Управління СБ України в Кіровоградській області проведено урок мужності для вихованців спортивної школи №3.

Перед дітьми виступили колишні співробітники Управління, які були учасниками військового конфлікту в Республіці Афганістан. Учні з цікавістю слухали розповіді про героїчні події війни, переглядали фотодокументи, альбоми, нагороди. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували ветеранів –«афганців», яких вже немає серед живих.
Учасники заходу говорили про виховання патріотичних почуттів, збереження пам’яті про події та героїчні вчинки воїнів-інтернаціоналістів, їхній приклад мужності для сучасної молоді Кіровоградщини.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool