Учні с. Нового дізнались, як діяти під час надзвичайних ситуацій

Листопад 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

Безхмарне дитинство кожної маленької людини – цілковита турбота дорослих і одне із головних завдань батьків та педагогів полягає у тому, щоб навчити дітлахів правилам безпеки життєдіяльності.

Навчальні семінари, які проводять фахівці У ДСНС в області спільно з викладацьким колективом навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності – дієва форма просвітницької роботи з дітьми та дорослими щодо питань збереження життя та здоров’я громадян під час різних екстремальних ситуацій.

15 листопада такий захід був проведений у загальноосвітній школі №10, що у селищі Новому Кіровоградського району. Тематика семінару була присвячена небезпекам, які можуть статися в осінньо-зимовий період. Фахівець У ДСНС в області наголосила на тому, що уміння правильно та виважено діяти під час небезпеки – головна запорука успішного виходу із критичної ситуації. Але найкраще – не допускати, щоб життя та здоров’я дітей опинилось під загрозою через пустощі або необережне поводження з вогненебезпечними засобами, електро- та газовими приладами. Зважаючи на наближення зими, увага дітей була акцентована на необхідності зваженої поведінки на вулиці під час ожеледиці та хуртовин.

Викладач навчального центру проілюстрував розповідь про надзвичайні ситуації у побуті тематичними слайдами та продемонстрував школярам побутовий вогнегасник та протигаз.

Таким чином, у цікавій та доступній дітям формі діти отримали знання про вкрай важливі правила безпечного життя.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool