УАВПП та Укрпошта погодили нормативні терміни доставки преси

Вересень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

Результатом наполегливої та тривалої взаємодії УАВПП та УДППЗ «Укрпошта» стало встановлення чітких термінів доставки періодики.

Як зазначає на своєму офіційному веб-сайті державний монополіст, «Укрпоштою вперше запроваджено нормативні строки на доставку періодичних друкованих видань, що розповсюджуються за передплатою на території України.

Відтепер газети та журнали доставлятимуться передплатникам у той самий день, якщо вони [вчасно] надійшли від видавців до центрів сортування Укрпошти, а саме: у Києві – до 8-ї год. ранку, в обласних центрах – до 10-ї год., у районних центрах, містах обласного підпорядкування та інших населених пунктах – до 14-ї год».

Терміни доставки друкованих періодичних видань визначені наказом "Укрпошти" №567. Нормативним документом також врегульовано питання кількісної доставки преси передплатникам. За повідомленням "Укрпошти", в Києві та обласних центрах доставка преси здійснюється не менше 6 разів на тиждень, в містах обласного підпорядкування та районних центрах - не менше 5 днів на тиждень, в інших населених пунктах з чисельністю жителів до 500 чол. - не менш 3-х разів на тиждень, до 2 тис. чол. - не менш 4-х разів, а від 2 тис. чол. - не менше 5-ти разів на тиждень.

Детальніше - http://ukrposhta.ua/ukrposhta-vpershe-vstanovila-stroki-dostavki-periodiki

Олексій Погорелов, Генеральний директор УАВПП: «Постійна взаємодія УАВПП з «Укрпоштою» дозволяє вирішувати багато актуальних питань. Це й питання своєчасних перерахувань видавцям вартості передплати, оформленої у відділеннях «Укрпошти», і затвердження нових Правил розповсюдження періодичних видань, і розробка абсолютно нової системи контролю якості роботи «Укрпошти» за передплатою, і розвиток роздрібних продажів в мережі відділень «Укрпошти». Заохочуємо видавців повідомляти УАВПП про поточні питання, які потребують вирішення на рівні галузевої співпраці преси з державним монополістом.»

Джерело: УДППЗ «Укрпошта»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool