У Знам’янці відбулися районний та міський етапи фестивалю дружин юних пожежних

Квітень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Традиційно, наприкінці навчального року стартує фестиваль дружин юних пожежних, який проводиться у декілька етапів – шкільний, районний, зональний, обласний і всеукраїнський.

13 квітня у Знам’янці у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості за право представляти Знам’янщину на обласному фестивалі Дружин юних пожежних змагались найкращі команди міста та району.

Змагались юні пожежні за традиційною програмою: потрібно було достойно представити команду, продемонструвати свої знання з безпеки життєдіяльності у поєднанні з вокальними, танцювальними, поетичними, образотворчими здібностями, а ще вміння працювати в команді та взаємопідтримку.

Зазначимо, що суддям, серед яких буди представники пожежно-рятувальної служби, освітяни та працівники культури, представники місцевих засобів масової інформації та професійний лікар було зовсім нелегко оцінювати виступи школярів, адже вони виказали дуже високий рівень знань, згуртованість, прагнення до перемоги і мали підтримку висококваліфікованих наставників та вболівальників.

Отож, за результатами двох конкурсів – «Домашнє завдання» та «Медичний» - призові місця у районному змаганні розподілились наступним чином: на 1-му місці команда «Рятівник» (с. Іванківці), на 2-му – «Екстрім» (с. Дмитрівка) і на 3-му – «Спалах» (с. Суботці). У міському конкурсі першість вибороли «Запальні дівчата» з міської гімназії №3, 2-ге місце – у команди «Вогник» із загальноосвітньої школи №6 і 3-тє місце вибороли «Хоробрі серця» загальноосвітньої школи ім. Т.Шевченка №1. Усі команди-переможниці отримали дипломи і подарунки. Решта учасників теж були відзначені у різних номінаціях та отримали подарунки. Солодощі отримали й учасники художньої самодіяльності, які розважали присутніх своєю творчістю під час пауз у змаганнях.

Невдовзі у переможців відбудеться ще одне випробування – вони зустрінуться зі своїми суперниками з інших районів, тож ми щиро бажаємо їм перемоги. З нетерпінням чекатимемо зустрічі на обласній сцені.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool