У Знам’янці та Новоукраїнці поблизу залізниці виявлено боєприпаси

Серпень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

10 серпня об 11.55 до служби порятунку надійшло повідомлення про виявлений боєприпас часів великої Вітчизняної війни. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Телефонував оперативний черговий лінійного відділення станції Помічна. З’ясувалось, що під час проведення ремонтних робіт залізничної колії неподалік від станції Висоцьке на території Новоукраїнського району було виявлено 82-міліметрову мінометну міну.
Цього ж дня заявка на розмінування боєприпасів - шести артснарядів 152 мм, 85 мм і 76 мм та десяти 50-міліметрових мінометних мін часів Великої Вітчизняної війни - надійшла і від жителів Знам’янського району. Боєприпаси виявили також неподалік від залізниці.
Сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС усі небезпечні знахідки вивезли на підривний майданчик та знешкодили.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool