У Знам’янці провели просвітницьку роботу серед населення

Квітень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 687 | Коментарі: 0

23 квітня працівники Знам’янського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели просвітницькі розмови щодо правил поведінки у пожежонебезпечний весняний період та розповсюдили серед мешканців м. Знам’янка листівки застережного змісту.

Насамперед рятувальники закликали громадян берегти екосистему від пожеж: відмовитись від звички спалювати сміття чи залишки рослинності будь-де: чи на власному дворі, чи на відкритих територіях, а також пильно слідкувати, щоб під час відпочинку на лоні природи не постраждали лісові насадження від розведеного багаття.

Слід знати, що навіть тліюча цигарка чи сірник може стати причиною вигорянь гектарів природних насаджень, в якому живе цілий мікросвіт.

Крім того, варто пам’ятати про пожежну безпеку власної оселі: перед виходом з дому перевіряти, чи вимкнені з розеток електроприбори, чи перекритий газ тощо. Також слід дбати, щоб уся побутова техніка та обладнання були у справному стані, та уникати використовувати саморобні електричні чи газові прилади, оскільки немає гарантії, що вони безпечні у пожежному відношенні.

Також рятувальники розповіли громадянам, що наразі почастішали випадки виявлення населенням вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, які можна знайти навіть на власному дворі під час городніх робіт. Враховуючи це, кожен повинен чітко знати правила поведінки в такій ситуації.

 Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool