У Знам’янському районі відбулись профілактичні роз’яснювальні заходи

Березень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Зустрічі фахівців Служби порятунку з населенням, безпосереднє спілкування на важливі теми, які стосуються збереження життя, здоров’я та майна, – найбільш ефективний метод роботи щодо запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям у побуті.

Тому рятувальники Кіровоградської області постійно зустрічаються з людьми та пояснюють їм життєво важливі правила поведінки в повсякденному житті.

2 березня відбулись профілактичні роз’яснювальні заходи у Знам’янському районі.
Зокрема рятувальники розповіли, що найбільш вразливими верствами населення, які найчастіше зазнають негативних наслідків необережної поведінки, є діти, одинокі громадяни похилого віку, люди з особливими потребами, громадяни, які ведуть асоціальний спосіб життя та зловживають спиртними напоями. Проте навіть свідомі громадяни можуть потрапити у небезпеку, якщо знехтують правилами безпечного використання побутових газо- та електроприладів, не перевірять справність обігрівальних приладів, витяжних систем, димоходів тощо. Великої уваги потребують діти, адже їхні пустощі з небезпечними предметами можуть коштувати їм здоров’я та навіть життя.

Рятувальники звернули увагу громадян на те, що найменша недбалість часто має великі трагічні наслідки. Щоб правила безпечної життєдіяльності краще запам’ятались громадянам, вони отримали інформаційні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool