У Знам’янському районі піротехніки УМНС знешкодили 28 мін далекої війни

Вересень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

28 мінометних мін калібру 82мм знешкодили сьогодні, 2-го вересня, піротехніки обласного управління МНС у Знам’янському районі. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.


Боєприпаси виявили на території Петрівської сільради. Місцевий житель йшов мимо та побачив невідомого чоловіка, який щось шукав у лісосмузі за допомогою металошукача. Помітивши увагу до себе з боку перехожого, «шукач скарбів» хутко зник у невідомому напрямку. А місцевий, здивувавшись такій поведінці, підійшов оглянути місце пошуку та побачив витягнуту з землі мінометну міну. Він одразу повідомив про небезпечну знахідку до служби порятунку. Сапери, які прибули за викликом, обстежили місце події та виявили ще 27 таких боєприпасів. Знешкоджували вибухонебезпечні предмети на підривному майданчику.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool