У Знам’янському районі для школярів провели акцію (ФОТО)

Листопад 14, 2018 | Новини | Переглядів: 642 | Коментарі: 0

13 листопада до Іванковецької загальноосвітньої школи, що у Знам’янському районі, прибули рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини та провели для дітей навчально-освітню акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Традиційно захід проходив відповідно до такого сценарію: учні та вчителі тренувались правильно діяти під час оголошення сигналу тривоги, зокрема – відбулась навчальна евакуація та порятунок умовно потерпілого із задимленого приміщення школи.

Також відбулась демонстрація пожежно-рятувального оснащення пожежного автомобіля, навчання усіх охочих правильно користуватись протигазом та швидко його одягати. Діти мали можливість повністю екіпіруватись як справжні рятувальники, що збираються на виклик, та спробувати загасити уявне полум’я з ручного ствола.

Рятувальники не давали дітям нудьгувати: в перервах між конкурсами проводили тематичні вікторини із заохочувальними призами.
Підсумок акції підвели самі школярі та педагоги, які відзначили цікавий формат заходу та дякували за можливість легко засвоїти важливі знання, що знадобляться дітям у житті.

У Знам’янському районі, для школярів провели акцію, ФОТО

У Знам’янському районі, для школярів провели акцію, ФОТО

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool