У Знам’янській ОДПІ відкрито центр обслуговування платників податків (ФОТО)

Квітень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1595 | Коментарі: 0

Він надаватиме послуги платникам податків міста Знам’янки та Знам’янського району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

У ньому як суб’єкти господарювання, так і звичайні громадяни зможуть оперативно отримати необхідну інформацію, подати звіти, отримати індивідуальні податкові консультації. Допоможуть їм у цьому найкращі фахівці податкової інспекції. Відвідувачам у нагоді стануть інформаційні стенди, на яких розміщені зразки заяв та інших дозвільних документів, форми декларацій, а також необхідні для сплати реквізити бюджетних рахунків, підключений до мережі Інтернет комп’ютер та Wi-Fi. 

Відкрив центр голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко. Посадовець підкреслив – державна податкова служба робить все можливе для того, щоб зробити перебування платників податків на своїй території максимально комфортним. Він висловив сподівання, що підприємці оцінять кроки назустріч, зроблені податковою, і будуть завжди своєчасно і в повному обсязі сплачувати податки.
За словами Ігоря Станіславовича, найближчим часом подібні центри обслуговування платників податків будуть відкриті й у інших податкових інспекціях Кіровоградщини.

У Знам’янській ОДПІ відкрито центр обслуговування платників податків (ФОТО)

У Знам’янській ОДПІ відкрито центр обслуговування платників податків (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool