У житловому секторі Олександрії провели роз’яснювальну роботу

Вересень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 629 | Коментарі: 0

12 вересня працівники пожежно-рятувальної служби області інформаційно-провели роз’яснювальну роботу у м. Олександрія – поспілкувались з мешканцями з приводу необхідності неухильного дотримання правил протипожежної безпеки у побуті.

Як свідчить статистика, пожежі найчастіше виникають у житловому секторі, як правило, в оселях та на подвір’ях громадян.

З огляду на це рятувальники області постійно проводять роз’яснювальну роботу серед населення з тим, щоб мінімізувати кількість вогневих випадків у житлі громадян та негативні наслідки від них. Працівники Олександрійського міськрайвідділу Управління ДСНС в області закликали мешканців Олександрії з максимальною відповідальністю поставитись до підготовки до опалювального періоду: перевірити справність приладів і систем опалення, електромережі, усунути несправності, але не самостійно, а звернутись до фахівців, перевірити системи вентиляції, димоходи тощо.

Крім того, на даний час проблему становить необережне поводження власників приватних обійсть та дачних ділянок з вогнем під час прибирання присадибних ділянок, подвір’їв, городів та спалювання сміття, бур’яну, сухого листя. Рятувальники наголосили, що це не лише шкідливо для здоров’я людей і довкілля, а й значно збільшує ризик виникнення пожеж. Підсумовуючи роз’яснювальні бесіди з городянами, рятувальники нагадували, що безпека у їхніх оселях залежить, в першу чергу, від них самих, від їх відповідального ставлення до правил протипожежної безпеки. Під час проведення роз’яснювальної роботи серед населення було розповсюджено листівки з правилами безпеки у різних надзвичайних ситуаціях, у тому числі – щодо правил поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Прес-служба У ДСНС в області
       


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool