У житловому секторі міста Олександрія відбувся рейд

Жовтень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 619 | Коментарі: 0

30 жовтня працівники міськрайонного відділу Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у житловому секторі міста Олександрія. 

Рятувальники нагадали громадянам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті, зокрема наголосили на тому, що ні в якому разі не можна перевантажувати електромережу та використовувати саморобні або несправні газові й електричні прилади, самостійно їх ремонтувати, залишати маленьких дітей без нагляду у приміщеннях з працюючою побутовою технікою тощо.

Також організатори профілактичного відпрацювання поцікавилися у людей, чи подбали вони про належний стан обігрівачів, печей, груб, камінів, газових котлів, щоб взимку у будинках було не лише тепло і затишно, але й безпечно. Під час спілкування з жителями райцентру рятувальники всім вручали застерігаючі листівки на відповідну тематику.

Наразі на території області ще спостерігається суха і тепла погода, через що зберігається ризик виникнення пожеж на відкритих територіях. Тому рятувальники звернули увагу громадян на правила безпечного відпочинку у лісових масивах та на небезпеку спалювання сухої рослинності. Крім цього, працівники пожежно-рятувального підрозділу пояснили, як поводитися у випадку виявлення боєприпасів часів ІІ Світової війни.

У ДСНС України у Кіровоградській області
    


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool