У житловому секторі міст на Кіровоградщині відбувся рейд

Липень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

 Рятувальники закликають жителів Кіровоградщини не забувати про необхідність дотримання правил пожежної безпеки.

Адже найбільша кількість пожеж виникає у житловому секторі і деякі з них ще й закінчуються загибеллю або травмуванням громадян.

31 липня фахівці підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у житловому секторі міст Світловодськ та Новоукраїнка та селища Новгородки. Рятувальники наголосили на тому, що для уникнення загорянь та збереження свого майна необхідно не тільки знати, а й неухильно дотримуватись елементарних порад фахівців. Серед найпоширеніших причин виникнення пожеж у домоволодіннях є перевантаження електромережі одразу декількома електричними приладами, несправність газового обладнання, залишені електроприлади на тривалий час ввімкненими і без нагляду. Окрім цього влітку, коли люди активно наводять лад у себе на подвір’ях, порядкують на городах і дачних ділянках, існує ризик виникнення пожеж сухої трави та рослинності у приватних домоволодіннях. Тому, щоб «червоний півень» не завітав до оселі, так важливо дотримуватись правил пожежної безпеки.

Для того, щоб знання можна було поновити у будь-який час, представники Служби порятунку залишили громадянам листівки, де наводяться елементарні правила пожежної безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool