У жителя Кропивницького працівники поліції виявили пістолет та набої

Листопад 14, 2016 | Новини | Переглядів: 652 | Коментарі: 0

Під час проведення санкціонованого обшуку помешкання 38-річного жителя обласного центру поліцейські вилучили зброю, без відповідних дозвільних документів, та набої. За зберігання заборонених предметів чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

В одній із кімнат, під подушкою, господар зберігав предмет, схожий на пістолет моделі «ПСШ790» калібру 9 мм, в магазині якого знаходилося 6 предметів, схожих на набої калібру 9 мм. Крім того, у помешканні працівники поліції виявили ще 11 предметів, схожих на набої калібру 9 мм.

На запитання правоохоронців, звідки у нього зброя, чоловік розповів, що знайшов її в пакеті на вулиці й зберігав вдома для самооборони.
Вилучене направлено на дослідження.

«Особі, яка неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за скоєння тяжких злочинів, оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу», - повідомив т.в.о. начальника підрозділу Дмитро Авдієнко.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool