У жителя Кіровоградської області вилучено психотропні речовини та наркотичні засоби

Листопад 05, 2014 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

Раніше судимий за розбійний напад 44-річний чоловік після повернення у минулому році з місць позбавлення волі оселився у співмешканки.

Та вже зовсім скоро житель Маловисківського району знов потрапив у поле зору правоохоронців – цього разу за підозрою у наркозлочинах.
У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, працівники міліції провели у помешканні чоловіка санкціонований судом обшук.
За місцем проживання особи правоохоронці виявили та вилучили близько 50 грамів подрібненої речовини рослинного походження, що за висновком експерта є коноплею, кілька пластикових пляшок з рідиною коричневого кольору та понад 50 пластикових трубок з порошкоподібною речовиною – метамфетаміном.
За попередніми даними, вартість однієї такої дози, що містилася у кожному вилученому «контейнері», могла коливатися від 100 і до 250 гривень, у залежності від рівня довіри до «клієнта».
– Наразі працівники міліції з’ясовують, звідки у чоловіка з’явилася чимала кількість психотропної речовини, а також ступінь його причетності та інших осіб до збуту метамфетаміну, – розповів начальник Маловисківського РВ УМВС в області Сергій Рудь. – Згідно з законодавством такі дії караються позбавленням волі на строк від 4 до 8 років. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool