У жителя Кіровоградської області вилучено близько 20 кг макової соломки

Серпень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

У помешканні 48-річного жителя одного з сіл Петрівського району працівники міліції виявили макову соломку та приладдя для виготовлення опію.

Також у приміщеннях домоволодіння будинку знайдено більше трьох десятків медичних шприців із залишками речовини коричневого кольору, зовні схожою на наркотичну. Крім того, правоохоронці виявили металевий прес, посуд та шматок тканини з нашаруваннями речовини коричневого кольору та шість пляшок із такою ж рідиною.

Виявлене направлено до НДЕКЦ при УМВС України в області для проведення відповідної експертизи.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

За матеріалами ВБНОН УМВС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool