У жителя Кіровоградщини вилучено близько двох кілограмів коноплі

Жовтень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Правоохоронці на одній з вулиць селища зупинили чоловіка, який переносив у пакеті мішок з подрібненою висушеною речовиною рослинного походження.

Як з’ясувалося, підозрілим громадянином виявився 38-річний місцевий житель, що раніше вже відбував покарання за вчинення розбійного нападу.
За поясненням чоловіка, він не знав, що переносить, адже знайомий просто запропонував йому заробити грошей, передавши пакет жителю обласного центру.
Наразі правоохоронці перевіряють правдивість свідчень місцевого мешканця. Вилучену у нього речовину, схожу на коноплю, направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
– Попередньо дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України, – розповів начальник Компаніївського РВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Розслідування триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool