У жителя Кіровоградщини поліцейські вилучили зброю

Серпень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 674 | Коментарі: 0

30-річний мешканець Новомиргородського району зберігав незареєстровану рушницю на території домоволодіння. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність.

До відділення поліції звернулась жителька одного з сіл району з повідомленням про сімейну сварку. Правоохоронці прибули на місце пригоди для перевірки інформації. Як з’ясувалося, останнім часом стосунки в родині погіршилися, через зловживання чоловіком алкогольними напоями.

Під час спілкування з власницею за її згодою було проведено огляд території домоволодіння. У результаті в приміщенні сараю на підлозі поліцейські виявили та вилучили предмет, схожий на двохствольну рушницю 16 калібру. Попередньо встановлено, що господар придбав зброю на одному з базарів в іншій області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Новомиргородського відділення поліції Маловисківського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool