У жителів Кіровоградщини вилучили понад півкілограма коноплі

Грудень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

У наркозлочинах поліцейські викрили двох мешканців міста Світловодськ. Обидва громадяни зберігали вдома по кількасот грамів нарковмісних рослин.

«Під час санкціонованого обшуку житла 49-річного чоловіка працівники Світловодського відділу поліції виявили поліетиленові пакети з речовиною, схожою на коноплю, у висушеному стані. За поясненням громадянина, вказані рослини він зірвав восени в одному з районів міста та зберігав для власного вживання. Вилучене направлено на дослідження», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Крім того, поліцейські у ході обшуку помешкання іншого 38-річного місцевого жителя також виявили нарковмісні рослини, які вилучили та направили на дослідження. За цим фактом також триває розслідування.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool