У закладах освіти Кропивницького триває тижень безпеки (ФОТО)

Квітень 12, 2024 | Новини | Переглядів: 476 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини продовжують  тематичні зустрічі зі школярами в рамках безпекового тижня.

Проходять вони у різних форматах. Серед найпопулярніших - бесіди, уроки безпеки, екскурсії до підрозділів, квести та акції з демонстрацією пожежно-рятувальної техніки.

У закладах освіти Кропивницького триває тижень безпеки (ФОТО)

У закладах освіти Кропивницького триває тижень безпеки (ФОТО)

У закладах освіти Кропивницького триває тижень безпеки (ФОТО)

Один з таких уроків безпеки провели сьогодні кропивницькі рятувальники в Академічній гімназії обласного центру. Засвоєння знань з безпеки відбувається краще, коли урок проходить у неформальному спілкуванні. Заняття присвятили мінній безпеці та технікам психологічного розвантаження, що допомагають не лише в екстремальних ситуаціях, а й у буденному житті будуть аж ніяк не зайві.

Далі команда відважних рятувальників рушила до ліцею “Європейська освіта”, де для школярів влаштували акцію під гаслом: “Запобігти. Врятувати. Допомогти”.  Погода якнайкраще сприяла пізнавальним розвагам. Просто на пришкільному подвір’ї розташувалася пожежна техніка. І діти мали змогу роздивитися її детально: побачити, як виглядає рятувальне спорядження та почути розповіді фахівців про те, як, де і коли рятувальники використовують обладнання, що нині привезли із собою. 

Традиційна фотосесія у бойовках пройшла з успіхом, адже бажаючих вишикувалася ціла черга. Та найбільші емоції вирували саме тоді, коли школярам випала нагода подати воду з пожежного ствола.

Так емоційно, пізнавально та весело пройшов ще один день незабутнього безпекового тижня у Кропивницькому.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool