У Вільшанському районі відбувся рейд

Липень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

17-18 липня рятувальники Вільшанського районного відділу здійснили широку роз’яснювальну роботу щодо правил безпеки влітку серед мешканців смт Вільшанки та сіл Осички, Калмазове, Йосипівка, Добре та Березова Балка Вільшанського району.

Основне, на що звертали увагу громадян фахівці Служби порятунку, – необхідність бути вкрай обережними з вогнем під час пожежонебезпечного літнього періоду, а саме: при користуванні побутовими електро- та газовими приладами, під час господарських робіт на полі та власному обійсті. Рятувальники нагадали людям, що старі електропроводки потребують постійного контролю, тому що вони є найчастішою причиною пожеж у будинках та господарчих спорудах. Крім того, недбало кинутий недопалок, а також неконтрольоване спалювання сміття чи рослинності може перерости у масштабну пожежу. Нерідко пустощі дітей з сірниками призводять до загоряння сіна чи іншої сухої рослинності, а такі пожежі швидко поширюються, спалюючи все на своєму шляху. Щодо випалювання стерні та пожнивних залишків на полі – рятувальники нагадали, що за ці дії передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Також громадяни Вільшанського району дізнались, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. А для кращого запам’ятовування усі, з ким розмовляли рятувальники, отримали тематичні листівки з правилами поведінки влітку.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool